De reis van de Mimosa by Paul Kater

Book Review : De reis van de Mimosa

By Paul Kater

  • Publication Date: 2015-10-21
  • Genre: Adventure

Book Review

Dit is het verhaal van de Mimosa, een zwart zeilschip (met rode zeilen) dat door de ruimte vaart, en overal daar opduikt waar nog nooit eerder een door de ruimte varend, zwart zeilschip is opgedoken. Ongeacht de kleur van de zeilen.

Dit is je kans om aan te monsteren op de Mimosa. Ontdek waar het vandaan komt, waar het werd gestolen, hoe het op eigen houtje wat ronddreef, en hoe een postbode uit de zestiger jaren van de twintigste eeuw aan boord van dit merkwaardige vaartuig kwam.

Als je het 'Transgalactisch Liftershandboek' van Douglas Adams leuk vond, dan zul je de Reis van de Mimosa ook waarderen. En laat het metalen pak je niet op het verkeerde been zetten: er is geen depressieve robot aan boord, maar er zijn genoeg verrassingen die je zult tegenkomen op je Reis met de Mimosa!

Popular Tags : De reis van de Mimosa Paul Kater book review, De reis van de Mimosa download PDF , De reis van de Mimosa Paul Kater AUDIOBOOK Play , De reis van de Mimosa Paul Kater EPUB ereader download , De reis van de Mimosa Paul Kater PDF ebook download , Paul Kater's book review, free ebook apk download, Read De reis van de Mimosa e-book online, De reis van de Mimosa Paul Kater MOBI donload , De reis van de Mimosa Paul Kater PDF download , De reis van de Mimosa Paul Kater ZIP download ebook pdf , De reis van de Mimosa Paul Kater epub Play ,Adventure

Comments