Detroit by Katri Lipson

Book Review : Detroit

By Katri Lipson

  • Publication Date: 2016-03-21
  • Genre: Fiction & Literature

Book Review

Mitään ei enää pelkää, kun on menettänyt kaiken.

Riipaiseva tarina ystävyyden särkymisestä, syyllisyydestä sekä salaisuudesta, jonka paljastuminen tuhoaa kaiken.

Tapahtumapaikka: Detroit, jääkiekkoareena. Kun liigan paha poika aikoo tulla päälle, Timothy kääntää yllättäen katseensa pois. Lopputulos: 19-vuotias Timothy runtataan laitaa vasten ja hän halvaantuu kaulasta alaspäin.

Timothy odottaa yhä jotain: että Nathan, paras ystävä ja NHL:n kirkkain tähti, tulisi käymään. Mutta Nathan pysyy poissa. Hän on syöksykierteessä, ei pelaa enää ja ostaa seurakseen Janetin, sokean stripparin, jolle ei keksi käyttöä. Tämä kiinnostaa Kojoottia, skandaalin haistavaa lehtimiestä, joka ainoana on aavistanut, miksi Timothy onnettomuushetkellä katsoi muualle.

Popular Tags : Detroit Katri Lipson book review, Detroit download PDF , Detroit Katri Lipson AUDIOBOOK Play , Detroit Katri Lipson EPUB ereader download , Detroit Katri Lipson PDF ebook download , Katri Lipson's book review, free ebook apk download, Read Detroit e-book online, Detroit Katri Lipson MOBI donload , Detroit Katri Lipson PDF download , Detroit Katri Lipson ZIP download ebook pdf , Detroit Katri Lipson epub Play ,Fiction & Literature

Comments